Происшествия | Вознесенск, 13 Ноября, 2020

Вічна і світла пам'ять!

Свежие новости: Вічна і світла пам'ять!

На 59 році життя перестало битися серце світлої та надзвичайно порядної людини Сербенюк Наталії Миколаївни. Все своє життя вона присвятила служінню громаді, завжди вирізнялася винятковою відповідальністю та працездатністю. За її плечима трудовий шлях довжиною у 41 рік, який вона гідно пройшла від вчителя школи до найвищих посад в управлінській ланці міста.

Основним кредом Наталії Миколаївни у стосунках з людьми було – зрозуміти, підтримати, допомогти, порадити. Захоплював її ентузіазм, бажання щось змінювати та удосконалювати, вражав невичерпний рівень енергії та натхнення. Важко навіть порахувати,скільки зроблено нею добрих справ, реалізовано проектів та ідей. Для когось вона залишиться в пам’яті як гарний педагог, для когось – як мудра наставниця, компетентний керівник, щира колега, але для всіх була і буде взірцем Людини з великої літери.

З приводу важкої та передчасної втрати сьогодні сумує вся громада. Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким покійної. У скорботі низько схиляємо голови. Вічна і світла пам'ять!

Прощання відбудеться 14.11.2020 року біля Управління освіти (вул. Кібрика, 8) об 11.00 та біля будівлі Виконкому (пл. Центральна, 1) об 11.30.

Міський голова Луков В.Д.,
секретар Вознесенської міської ради ТоржинськаЛ.М.,

Виконавчий комітет та виконавчі органи Вознесенської міської ради

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты