Политика | 17 Июня, 2023

«Ви щури тилові, а ми воювали»: у Мелітополі п'яні окупанти влаштували перестрілку з ФСБ

Свежие новости: «Ви щури тилові, а ми воювали»: у Мелітополі п'яні окупанти влаштували перестрілку з ФСБ

У тимчасово окупованому Мелітополі п'яні російські військові влаштували перестрілку зі співробітниками ФСБ і комендатури.

Про це повідомляє місцеве видання "РІА Мелітополь".

Інцидент стався в одній з 9-поверхівкок на бульварі 30-річчя Перемоги, куди розквартирували російських загарбників. Близько 22 години вечора вони влаштували гульбища — спочатку співали пісні, далі вмикали музику і кричали матюки з балкона. Все це відбувалося під боком у комендатури, яка розмістилася в корпусі колишнього училища №24.

Місцеві жителі не витримали нічні гулі окупантів і викликали поліцію. Правоохоронці, які прибули на виклик, не змогли впоратися з російськими вояками, тож викликали підмогу. На місце прибули військова поліція, ФСБвці, співробітники військової комендатури та інших силових відомств.

П'яні солдати почали кричати з балкона: "Ви щури тилові, а ми воювали" і тому подібне, а далі просто відкрили вогонь по прибулих.

Зрештою, нічна метушня закінчилася тим, що у квартирі, де перебувала п'яна компанія окупантів, вибили двері. Видання зазначає, що вояків відгамселили і вивезли в невідомому напрямку.

Читайте также

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости