Политика | 16 Июля, 2020

Верховна Рада призначила чергові вибори до місцевих рад на 25 жовтня 2020 року

Свежие новости: Верховна Рада призначила чергові вибори до місцевих рад на 25 жовтня 2020 року

Верховна Рада ухвалила Постанову "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році (25 жовтня 2020 року)". За відповідну Постанову №3809 народні депутати проголосували 15 липня. Згідно з ухваленим документом, Верховна Рада призначила на неділю, 25 жовтня 2020 року, чергові вибори депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів.

При цьому пропонується не призначати і не проводити вибори депутатів Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів на тимчасово окупованих територіях АР Крим, міста Севастополя, в окремих районах, містах, селищах і селах Донецької та Луганської областей, а також вибори депутатів Донецької та Луганської обласних рад у зв'язку з неможливістю забезпечення представництва в них спільних інтересів територіальних громад, міст, сіл і селищ Донецької та Луганської областей.

Кабінет Міністрів спільно з Центральною виборчою комісією має розробити заходи та рекомендації, спрямовані на запобігання поширенню COVID-19 під час виборів 25 жовтня.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты