Криминал | Николаев, 23 Июня, 2021

«Велике будівництво»: продовжились роботи на автодорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ у межах міста Миколаєва

Свежие новости: «Велике будівництво»: продовжились роботи на автодорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ у межах міста Миколаєва

Постійні дощі та зливи минулого тижня внесли свої корективи та дещо пригальмували темпи виконання ремонтних робіт на автодорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ у межах міста Миколаєва.

Щойно погода стабілізувалася, підрядник всі вихідні та святкові дні, у декілька змін наздоганяв втрачений через негоду час.

Наразі на вулиці Веселинівській завершено роботи з влаштування нижнього шару крупнозернистого асфальтобетону. Рух транспорту цією вулицею відновлено.

Дорожники перебазували техніку на Одеське шосе. Тут для зручності водіїв проїзд транспорту не перекрито, а дорогу розділено на 2 смуги. По правій смузі руху виконуються ремонтні роботи: відфрезеровано старе покриття та розпочато роботи з укладання вирівнюючого шару асфальтобетону. Проїзд транспорту в Одеському напрямку забезпечується лівою смугою руху. 

Нагадуємо, що завдяки національній програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» цьогоріч буде відновлено дорогу М-14 у межах міста Миколаєва, а саме вулиці: Веселинівська, Одеське шосе, Велика Морська (від вул. Нікольська до вул. Пушкінська), Нікольська (від вул. Пушкінська до вул. Велика Морська), Пушкінська (від вул. Велика Морська до Інгульського мосту), проспект Героїв України та покриття Варварівського та Інгульського мостів.

 

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты