Политика | Николаев, 27 Апреля, 2023

Велика кількість посадовців мерії, які виїхали з Миколаєва через війну, звільнились з займаних посад, – мер Сєнкевич

Свежие новости: Велика кількість посадовців мерії, які виїхали з Миколаєва через війну, звільнились з займаних посад, – мер Сєнкевич

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що велика кількість посадовців мерії, які через війну покинули місто, звільнились.

Про це він розповів під час онлайн-засідання сесії Миколаївської міськради 27 квітня, передає кореспондент "ПН".

Депутат Юрій Степанець поцікавився, яка ситуація з посадовими особами мерії, які поїхали з міста через обстріли та досі отримують зарплату, адже під час сесії прозвучало, що у Лікарні швидкої медичної допомоги є такі лікарі, які виїхали з Миколаєва, але їм досі рахується стаж і нараховуються відпускні.

— Ще була озвучена така теза щодо осіб та лікарів, які виїхали з міста й отримували заробітну плату та відпускні. Олександр Федорович, не памʼятаю точно, але здається дві сесії тому було проговорено питання безпосередньо щодо посадових осіб, які виїхали за територію міста, можливо, й країни. Чи було проведено опитування? Чи отримують ці люди заробітну плату? А то виходить, що за лікарів ми говоримо, а за посадових осіб ми й не згадуємо. Питання є актуальним, – запитав Юрій Степанець.

Мер Олександр Сєнкевич повідомив, що таким посадовцям було запропоновано повернутись до міста і продовжувати свою роботу, але в інших приміщеннях заради безпеки, однак більшість вирішила звільнитись.

— Питання є актуальним. Більшості тих людей, які не можуть виконувати свої обовʼязки віддалено, вже було повідомлено про те, що вони повинні зʼявитися на робочому місці. Місця ми підготували навколо міста – тобто не в приміщенні міської ради. Велика кількість цих людей просто звільнилась. Ми продовжуємо робити це надалі – тобто сьогодні ми можемо забезпечити людей робочим місцем навіть поза межами будівлі міської ради. Тим, хто не може це робити, ми пропонуємо звільнятися, – сказав Олександр Сєнкевич.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты