Политика | 19 Июня, 2022

«Варто очікувати від Росії посилення ворожої активності не тільки проти України, а й проти Європи»: Зеленський

Свежие новости: «Варто очікувати від Росії посилення ворожої активності не тільки проти України, а й проти Європи»: Зеленський

Президент України Володимир Зеленський назвав наступний тиждень надважливим в історії України і попередив, що через те, що Європейский Союз має визначитися щодо кандидатсва нашої держави до вступу в ЄС, росія може посилити свою ворожу активність не тільки проти українців, а й проти Європи.

Таку заяву Зеленський зробив під час свого звернення до нації.

«Завтра починається історичний тиждень. Один із найважливіших за весь час від 1991 року. Тиждень, коли ми почуємо відповідь від Європейського Союзу щодо статусу кандидата для України. І в такий тиждень варто очікувати від Росії посилення ворожої активності. Спеціально – показово. І не тільки проти України, а й проти Європи. Готуємося. Попереджаємо партнерів. І дякуємо всім, чия сила сьогодні – це наша перемога завтра», - сказав Зеленський. 

Голвне зі звернення Президента України:

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости