Общество | Николаев, 31 Мая, 2018

Валентин Гайдаржи перевірив хід будівництва футбольних полів зі штучним покриттям на Миколаївщині

Свежие новости: Валентин Гайдаржи перевірив хід будівництва футбольних полів зі штучним покриттям на Миколаївщині

У четвер, 30 травня, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Валентин Гайдаржи перевірив хід виконання робіт з будівництва футбольних полів зі штучним покриттям в с.Грейгове і с.Мішково-Погорілове, що у Вітовському районі. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«За дорученням голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка перевірив хід виконання робіт з будівництва футбольних полів зі штучним покриттям в с.Грейгове і с.Мішково-Погорілове. Зазначу, що готовність першого об'єкта становить 95%, другого - 60%», - зазначив Валентин Гайдаржи.

В 2018 році за програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» в Миколаївській області реалізовується будівництво 14 футбольних полів зі штучним покриттям за рахунок коштів державного (10 млн 493 тис грн) та обласного (4 млн 983 тис грн) бюджету, а також коштів місцевих (5 млн 510 тис грн) бюджетів.

«Попередньо по цих об'єктах були виготовлені проекти, вони пройшли експертизу та з настанням сприятливих погодних умов підрядники приступили до виконання робіт. Замовниками є місцеві органи самоврядування», - відмітив заступник голови ОДА.

Будівництво відбувається в шести об’єднаних територіальних громадах (в Баштанській ОТГ, Коблевській ОТГ, Галицинівській ОТГ, Мостівській ОТГ, Нечаянській ОТГ, Чорноморській ОТГ), п’яти районах (Вітовський, Кривоозерський, Братський, Казанківський, Березнегуватський - будуються 6 футбольних полів) та у місті Вознесенськ (2 футбольних поля). Повна готовність об’єктів планується до 1 вересня цього року.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости