Экономика | Вознесенск, 18 Июля, 2017

Важлива інформація про субсидії!

Свежие новости: Важлива інформація про субсидії!

Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради  повідомляє – у разі призначення субсидії Вам буде обовʼязково повідомлено по телефону та запрошено до Управління для отримання  повідомлення про призначення субсидії. Також повідомляємо, що станом на  17 липня 2017 року  неможливо розраховувати субсидії, оскільки відсутня інформація від  ТОВ «Миколаївгаззбут» (Управління надсилає запити на ТОВ «Миколаївгаззбут», але не отримує необхідну інформацію для розрахунку субсидії).

Громадяни, які не отримали  повідомлення про призначення субсидії з травня 2017 року, повинні сплачувати за спожиті комунальні послуги  (електроенергія, газ, вода)  в повному обсязі! Коли  субсидію буде розраховано, тобто Ви отримаєте повідомлення,  то сума  призначеної субсидії буде зарахована авансом на наступний місяць.

Дуже просимо Вас не створювати соціальну напругу, не займати черги з 6-ї години ранку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

Управління соціального захисту населення ВМР

Источник: //voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты