Общество | Вознесенск, 22 Мая, 2018

Важлива інформація!

Свежие новости: Важлива інформація!

Публікуємо проект рішення виконавчого комітету Вознесенської міської ради «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внесків) власників малих архітектурних форм та  тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення в утриманні об’єктів благоустрою міста Вознесенськ» для обговорення членами громади.

Про це повідомляє Управління ЖКГ та КБ Вознесенської МР.

Для детального ознайомлення із проектом даного рішення слід перейти за посиланням: //voz.gov.ua/proekti-rshen-vikonavchogo-komtetu.html. Розгляд проекту заплановано орієнтовно на 29 червня 2018 року.

Свої пропозиції та зауваження до цього проекту можна внести протягом одного місяця з дати його оприлюднення, звернувшися до Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради комунального господарства Вознесенської міської ради за адресою: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, каб. 37 та за телефоном: 4-52-86, або прийнявши участь у засіданнях робочої групи,  які відбуватимуться до 24 червня 2018 року  щочетверга у 10 годині в каб. 21 міськвиконкому.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты