Политика | Южноукраинск, 7 Апреля, 2023

В Южноукраїнську заключили Меморандум про співпрацю

Свежие новости: В Южноукраїнську заключили Меморандум про співпрацю

Южноукраїнська міська рада продовжує працювати у напрямку залучення благодійних організацій та фондів для надання важливої допомоги мешканцям громади.

Так, 6 квітня секретар міської ради Олександр Акуленко заключив Меморандум про співпрацю з БФ «Серце в дії».

Директорка фонду – молода, активна патріотка Катерина Музлова. Тато Катерини більше року знаходиться у полоні, у зв’язку з цим з початку повномасштабної війни вона допомагала іншим військовим аби не впасти у відчай. Так, вона була активною членкинею ГО «Штаб підтримки морської піхоти України», відвідувала Раду Європи у Страсбурзі в складі делегації рідних військовополонених, головний офіс МКЧХ та офіс ООН у питаннях з прав людини у Женеві, зустрічалися з сенатором Франції.

Благодійну організацію «Благодійний фонд «Серце в дії»» мріяла створити ще влітку, але в той час ненаважувалась через невеликий досвід волонтерства тому продовжувала працювати у складі ГО.

– Робоче відрядження до Европи надихнуло мене на створення більшої кількості гуманітарних та соціальних проєктів, адже після повернення в Україну ми побачили результати нашої роботи, нехай і не великі, але для мене як для доньки військовополоненого морпіха яка вже більше року немає зв’язку з батьком це здавалося дивом. І з’явилася купа ідей як саме я можу допомогти нашій країні, – розповідає Катерина.

Всю зиму я працювала і готувалася до реєстрації благодійної організації а також паралельно шукала потенційних меценатів. Саме так я і познайомилась з Тайванськими друзями і зареєструвала наш БО « БФ «СЕРЦЕ В ДІЇ»». Основна мета фонду – надання благодійної допомоги наступним категоріям осіб: – особи, які постраждали внаслідок війни, діти та рідні військових та військовополонених, особи, які перебувають у складних життєвих обставинах. Найближчими тижнями очікую 2 дрони «DJI MAVIC-3» для морських піхотинців у Херсоні. Також планую відвезти гуманітарну допомогу для цивільних, яким необхідна підтримка.

Олександр Акуленко подякував волонтерці за активну життєву позицію, небайдужість та відданість країні. Вже є певні напрацювання та плани, але більш детально про них можна буде говорити після їх реалізації.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты