Общество | Южноукраинск, 10 Апреля, 2017

В Южноукраїнську відбувся семінар з безробітними

Свежие новости: В Южноукраїнську відбувся семінар з безробітними

6 квітня головними спеціалістами відділу праці департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Темнік А.В. та Мазаєвою Н.Ф. у Южноукраїнському міському центрі зайнятості проведено семінар з безробітними на теми: “Охорона праці за цивільно-правовим договором”, “Пільги та компенсації за роботу у важких та шкідливих умовах праці”.

Для 11 безробітних, які на сьогоднішній день знаходяться у пошуках роботи надано роз’яснення у відмінності між укладанням трудового договору (контракту) та цивільно – правового договору з точки зору охорони праці. Також надано роз’яснення про пільги та компенсації за роботу у важких та шкідливих умовах праці, а саме: пенсії за віком на пільгових умовах, щорічна додаткова відпустка, скорочена тривалість робочого дня, доплати до тарифних ставок, безоплатне отримання лікувально-профілактичного харчування, молока або інших рівноцінних харчових продуктів.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости