Политика | Южноукраинск, 3 Мая, 2017

В Южноукраїнську відбулося засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці

Свежие новости: В Южноукраїнську відбулося засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці

28 квітня в залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради відбулося засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці. Засідання проходило під головуванням директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я  Лариси  Заболотної та начальника відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в місті Южноукраїнську Світлани Гут.

Участь у круглому столі прийняли провідні спеціалісти з питань охорони праці підприємств та установ міста Южноукраїнська, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Мустяца, заступник начальника управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Миколаївській області Сергій Садовський, виконуючий обов’язки начальника відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Первомайському районі Наталія Носач, голова Миколаївського обласного комітету профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Віра Миронова, страховий експерт  відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Первомайському районі Олександр Орлянський.

На засіданні підведені підсумки роботи департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради та заходи відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м. Южноукраїнську Миколаївської області з нагоди Дня охорони праці в Україні, обговорені нагальні проблемні питання в напрямку охорони праці.

Відбулось нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка “Охорона праці очима дітей”. III місце в конкурсі посіла учениця Южноураїнської ЗОШ №4 Дар’я Адашевська, II місце в конкурсі посіла учениця Южноураїнської гімназії №1 Софія Левицька, I почесне місце зайняв ученик Южноураїнської ЗОШ №2 Володимир Носко. Директор департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна вручила школярам грамоти та цінні подарунки.

Грамотою та подарунками за креативність та ідейність начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в місті Южноукраїнську Світлана Гут нагородила  ученицю Южноураїнської ЗОШ №2 Шендерук Діану Сергіївну. Голова Миколаївського обласного комітету профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Віра Миронова вручила грамоту учениці Южноураїнської ЗОШ №4 Юлії Самойленко.

За високі досягнення у сфері охорони праці перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Мустяца нагородила дипломами переможців конкурсу стану охорони праці на підприємствах, установах та організаціях міста Южноукраїнська:

- I місце – комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»;

- II місце – приватне підприємство “Южноукраїнський комбінат харчування”;

- III місце – дочірнє підприємство електричних мереж приватного акціонерного товариства “Атомсервіс”.

 

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты