Общество | Южноукраинск, 18 Сентября, 2018

В Южноукраїнську у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю відбувся майстер-клас з гончарства

Свежие новости: В Южноукраїнську у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю відбувся майстер-клас з гончарства

До захоплюючого знайомства з давнім ремеслом долучилися діти з інвалідністю відділення комплексної реабілітації комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 13 вересня в закладі пройшов майстер-клас з гончарства.

Спочатку вихователь групи денного догляду Басенко Олена Олександрівна розповіла дітям про видобування та підготовку глини, техніку виготовлення керамічних виробів, діти подивилися фільм про гончарство та невелику експозицію виробів, а потім досвідчений майстер гончарної справи, викладач Центру дитячої та юнацької творчості Соколов Валентин Володимирович показав дітям, як надати м’якій глині бажаної форми та працювати за гончарним кругом.

Є сподівання, що діти не тільки споглядаючи за створенням гончарного дива, але й на практиці, спробувавши податливість глини на гончарному крузі, в подальшому зацікавляться автентичними ремеслами.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости