Политика | Южноукраинск, 13 Января, 2023

В Южноукраїнську провели робочу нараду з керівниками соціальних сфер діяльності

Свежие новости: В Южноукраїнську провели робочу нараду з керівниками соціальних сфер діяльності

11 січня заступник міського голови Марія Дроздова провела робочу нараду з керівниками соціальних сфер діяльності: медичних закладів, управління соціального захисту населення, управління  молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

В ході зустрічі обговорили найбільш актуальні питання, відзвітували про напрацювання, намітили плани.

Так, нагальною потребою є створення умов соціальної палати для людей, що страждають від алкогольної залежності, так як у зимову пору існує ймовірність обмороження чи й зовсім фатальних випадків. 

Одразу після наради Марія Борисівна запланувала візит до існуючої соціальної палати при КНП  «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», аби перевірити відповідність необхідним вимогам, наразі вирішується якнайшвидше облаштування палати.

Щодо статистики захворюваності на коронавірус серед населення доповів директор НКП «ЮМЦПМСД» Дмитро Мірошник, зазначивши, що суттєвого спалаху на звітний період не спостерігається,  проте збільшилось число скарг на ОРВ та ГРВ. У Костянтинівському та Іванівському округах не високий відсоток декларацій між населенням та сімейними лікарями, тому рекомендовано, провести в цьому напрямку інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Управління молоді, спорту та культури відзвітувало про культурно-спортивні події, що проводяться для  молоді 14-35 років на різних платформах міста. Мова йде про фотоконкурси, перегляди фільмів, майстер-класи, тощо. Знайти оголошення про проведення заходів можна на офіційному сайті Южноукраїнської міської ради: http://yu.mk.ua, а також на сторінці управління: https://instagram.com/yu_umsk?igshid=MWI4MTIyMDE=.

За підсумками наради були дані відповідні доручення та визначені строки їх виконання.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты