Экономика | Южноукраинск, 25 Июня, 2018

В Южноукраїнську перевірять обгрунтованість тарифів на воду

Свежие новости: В Южноукраїнську перевірять обгрунтованість тарифів на воду

Одним з основних питань, яке розглядалось на 40-й сесії Южноукраїнської міської ради, було тарифне.

Напередодні сесії, 18.06.2018, на адресу міської ради надійшло колективне звернення 908 мешканців міста з вимогою зупинити рішення виконкому про підняття тарифів для КП ТВКГ та проведення перевірки їх обґрунтованості. Оскільки положення чинного законодавства не дозволяють міській раді зупиняти дію рішень виконавчого комітету, та з метою недопущення ще більшого соціального збурення внаслідок зупинки та поновлення дії рішення виконкому, депутатами було прийнято компромісне рішення – протягом місяця провести повну перевірку обґрунтованості тарифів із залученням незалежних фахівців та представників громадськості. Потім остаточно вирішуватимуть долю тарифів.

Крім того, депутати прийняли рішення зобов’язати КП ТВКГ здійснити перерахунок вартості послуг, що були надані за період з 20.04.2018 по 01.05.2018 (включно), оскільки розрахунок вартості послуг за вказаний період комунальним підприємством безпідставно здійснений за завищеними тарифами. Додатково вирішили провести повний аудит діяльності КП ТВКГ та провести службове розслідування діяльності директора КП ТВКГ Потюка В.Д. за час його перебування на даній посаді.

Про хід проведення перевірки обґрунтованості тарифів громадськість буде поінформована додатково, повідомляє офіційний сайт Южноукраїнська.

Читайте также

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости