Общество | Южноукраинск, 17 Марта, 2023

В Южноукраїнську оголосили формування списку присяжних міського суду

Свежие новости: В Южноукраїнську оголосили формування списку присяжних міського суду

У зв’язку з закінченням терміну дії списку присяжних Южноукраїнського міського суду Миколаївської області оголошується добір кандидатів в присяжні Южноукраїнського міського суду Миколаївської області для формування нового списку присяжних.

Необхідна кількість присяжних – 20 осіб.

Якщо Ви постійно проживаєте на території, на яку поширюється юрисдикція Южноукраїнського міського суду Миколаївської області, та виявили бажання бути присяжним, просимо подавати до Южноукраїнської міської ради за адресою: вул. Європейська, 48, м. Южноукраїнськ такі документи:

– Власноручно написану заяву про включення до списку присяжних Южноукраїнського міського суду Миколаївської області.

– Ксерокопії паспорта громадянина України (1-4 сторінка та сторінка з інформацією про останнє місце проживання), або ксерокопію паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та довідку про реєстрацію місця проживання.

– Документ, що підтверджує відсутність судимостей (можна отримати за посиланням https://vytiah.mvs.gov.ua/app/landing )

– Документ, що підтверджує відсутність хронічних психічних чи інших захворювань, що перешкоджають виконанню обов’язків присяжного.

– Автобіографію.

Довідкова інформація: http://yu.mk.ua/news/show/formuvannya_spisku_prisyazhnikh

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости