Политика | Южноукраинск, 11 Декабря, 2017

В Южноукраїнську був проведений семінар за участю керівників служб охорони праці підприємств

Свежие новости: В Южноукраїнську був проведений семінар за участю керівників служб охорони праці підприємств

Южноукраїнським міським відділенням УВД ФСС України в Миколаївській області був проведений семінар за участю керівників служб охорони праці підприємств м.Южноукраїнськ.

З метою вивчення передового досвіду ефективної системи управління охороною праці, на семінар були запрошені представники підприємств ВП ЮУ АЕС та ДПЕМ ВАТ «Атомсервіс» де з відповідальністю виконується законодавство з охорони праці для передачі передового досвіду іншим підприємствам міста.

Також обговорювались нагальні питання та проблеми системи управління охороною праці на підприємстві. Правильно побудована система управління охороною праці, як показує практика, дає помітний економічний ефект: підвищується продуктивність праці, скорочуються витрати, пов’язані з травматизмом і професійними захворюваннями, зменшується плинність кадрів, збільшується професійна активність працівників. Комплекс заходів, спрямованих на поліпшення умов праці, сприяє збільшенню її продуктивності.

Свідоме розуміння необхідності виконувати правила охорони праці на виробництві збереже людське життя!

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости