ДТП | Южноукраинск, 21 Февраля, 2018

В Южноукраїнську автівка врізалась у тепломережу: є жертви

Свежие новости: В Южноукраїнську автівка врізалась у тепломережу: є жертви

Сьогодні, 21 лютого, на трасі «Благовєщенськ-Миколаїв» в Южноукраїнську сталася дорожньо-транспортна пригода в районі моста через Ташлицьке водосховище. Автомобіль «Hynday elantra» виїхав за межі проїжджої частини і врізався в тепломережу, в результаті чого 27-річний пасажир від отриманих травм помер, водій і другий пасажири отримали травми середньої тяжкості.
 
Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Миколаївській області.
 
Близько 5:05 на 113 км автодороги Н-24 «Благовєщенськ - Миколаїв» біля моста Ташликського водосховища 27-річний водій автомобіля «HYUNDAI ELANTRA», за попередніми даними, не впоравшись з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, в результаті чого врізався в тепломережу.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, водій і ще один пасажир отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
 
За даним фактом проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками частини 2 статті 286 Кримінального Кодексу України ( «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»), що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости