Спорт | 15 Февраля, 2023

В’ячеслав Сенченко: «Усик переможе Ф’юрі і буде реванш»

Свежие новости: В’ячеслав Сенченко: «Усик переможе Ф’юрі і буде реванш»

Президент федерації боксу Києва Олександр Негода проаналізував бій Віктора Вихриста (11-1, 7 КО) проти Леньє Перо (9-0, 6 КО).

«До цього бою взагалі не бачив Перо. Коли я переглядав цей бій, він нагадав мені дуель Віталій Кличко Коррі Сандерс. Корявий, незрозуміло як складений шульга зі швидким ударом проти класичного боксера-надважковика з чудовою конституцією тіла. Поєдинок мені сподобався, то був класний бій.

Я вважаю, що програш Вихриста – це помилка його кута. Він вийшов на бій без плану або бій із планом, але не адаптованим під суперника. Зверніть увагу, як боксував кубинець: він спочатку розбивав корпус, мав чітке завдання. Ці прямі потужні джеби у корпус проходили постійно. Парадокс у тому, що Вітя теж потрапляв, але він був націлений на голову. А Перо розбив його знизу і перейшов на голову.

У третьому раунді, коли Вихрист влучив, там просто забракло часу доопрацювати. У четвертому раунді він не зміг, а там знов від кубинця полетіли удари. Перо – класний боксер, швидкий, сильний. І він, що головне, реалізував свій план на бій», - сказав Негода.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости