Общество | 19 Февраля, 2024

В Україну йде дощ із мокрим снігом

Свежие новости: В Україну йде дощ із мокрим снігом

У понеділок, 19 лютого, на території України прогнозується хмарна погода із проясненнями. Упродовж дня очікується невеликий мокрий сніг та дощ у південно-східній частині країни, а вдень – на крайньому заході. На решті територій опадів не передбачається.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Вітер дме з північного напрямку, згодом змінюючи свій курс на південно-східний, зі швидкістю 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься в межах від 1 до 6 градусів морозу, але у північно-східних областях очікуються до 9 градусів морозу. У південній частині країни температура складатиме близько 0 градусів. Вдень тепло не очікується, проте температура підніметься від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. У західних областях стовпчики термометрів піднімуться до 2-7 градусів тепла.

На Київщині також очікується хмарна погода з проясненнями без опадів. Вітер змінить свій напрямок із північного на південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі становитиме від 1 до 6 градусів морозу, вдень підніметься до 2-3 градусів тепла; у столиці вночі очікується 3-5 градусів морозу, а вдень 0-2 градуси тепла.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости