Общество | 20 Октября, 2023

В Україні запустили сайт «Залізне укриття» про стан сховищ

Свежие новости: В Україні запустили сайт «Залізне укриття» про стан сховищ

Міністр із питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін заявив, що в Україні з 19 жовтня розпочав роботу портал "Залізне укриття", де буде представлено інформацію щодо приведення до ладу укриттів.

Про це Олександр Камишін сказав під час презентації проекту "Залізне укриття".

"Ми запускаємо сьогодні робочий портал, який називається "Залізне укриття", у якому можна постійно знаходити інформацію про те, які укриття вже приведено до ладу, які укриття в процесі ремонту, і які укриття в планах", - сказав Камишін.

Заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко, який очолює координаційний штаб з укриттів, поінформував, що на порталі буде оприлюднено інформацію про стан об'єктів за областями.

"Ми показуємо ситуацію в розрізі кожної області, регіону та населеного пункту. Ви зможете побачити детальніше на сайті", — сказав Ткаченко і додав, що фонд захисних споруд цивільного захисту, який наразі становить 61 803 об'єкти, буде постійно змінюватися.

Очільник Мінстратегпрому Камишін додав, що за результатами кожної ревізії значну кількість укриттів прибирають з фонду, і частину потім знову додають. Він також розповів, що до кінця цього року за планом мають відремонтувати 2 956 укриттів і зазначив, що вже приведено до ладу 3 891 укриття.

Із сайтом "Залізне укриття" можна ознайомитися за посиланням.

На сайті зазначено, що на Миколаївщині є 1376 укриттів, у 74 укриттях вже завершені роботи. До кінця року мають завершити облаштування у 53 укриттях. Загальна сума коштів складає 293 мільйона 179 тисяч 108 гривень.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости