Политика | 11 Декабря, 2022

В Україні запрацював «банкоматний роумінг»

Свежие новости: В Україні запрацював «банкоматний роумінг»

Найбільші банки України запровадили так званий «банкоматний національний роумінг». Він передбачає встановлення єдиних розширених лімітів та скасування додаткових комісій на зняття готівки власниками карток інших банків у банкоматах.

Про це повідомив Нацбанк.

«Сьогодні ми вже отримали від десяти банків-власників банкоматних мереж інформацію про те, що тарифи для карток інших банків за видачу коштів скасовано. Тобто ти користуєшся цим банкоматом, як банкоматом свого банку», - сказав заступник голови НБУ Олексій Шабан.

За його словами, його ідея полягає в тому, що всі банки для власників карток інших банків встановили ліміти видачі готівки такі ж, як і для своїх клієнтів. Ліміт може бути 10-20 тисяч гривень.

«Ми вважаємо, що цієї суми достатньо не лише щоб задовольнити справжні потреби, але й щоб сформувати певний запас готівки», - додав Шабан.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты