Политика | 6 Ноября, 2022

В Україні загинув російський священик, який радив жінкам більше народжувати дітей, щоб легше відпускати їх на війну

Свежие новости: В Україні загинув російський священик, який радив жінкам більше народжувати дітей, щоб легше відпускати їх на війну

В Україні загинув російський священик Михайло Васильєв, який раніше радив жінкам більше народжувати, щоби не переживати за синів-військових.

Про це повідомили у Московській патріархії.

«Настоятель патріаршого обійстя при штабі ракетних військ стратегічного призначення, радник голови синодального відділу Московського патріархату зі взаємодії зі збройними силами та правоохоронними установами протоієрей Михайло Васильєв загинув на фронті», - йдеться у повідомленні.

У соцмережах повідомляють, що Васильєв отримав поранення від снаряду HIMARS, що розірвався в 3 метрах від нього.

Михайло Васильєв відомий тим, що в ефірі телеканалу «Спас» на питання ведучої про те, чи розуміє він почуття матерів, які бажають позбавити своїх синів мобілізації, відповів, що багатодітним мамам легше розлучатися зі своїми дітьми.

- Я розумію, що кожній дамі Господь у більшості випадків попустив народити багато дітей. І якщо жінка, виконуючи цю заповідь божу «плодіться і розмножуйтеся», відмовилася від штучних засобів переривання вагітності в найширшому діапазоні, то, зрозуміло, дитинка у неї буде не одна, а більше. А отже, їй не так боляче і страшно розлучатиметься з ним, — заявив священик.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты