Общество | 4 Января, 2019

В Україні у продажу з’явився унікальний «кабінний» мінітрактор виробника зі світовим ім’ям

Свежие новости: В Україні у продажу з’явився унікальний «кабінний» мінітрактор виробника зі світовим ім’ям

Перший національний оператор з продажу мінітракторів компанія «Міні-Агро» почала імпортувати в Україну нову модель індійського мінітрактора Solis 26 Cab, головна особливість якого полягає в тому, що він оснащений кабіною.

Як відомо, «Міні-Агро» минулого року стала першим офіційним імпортером в Україну індійських тракторів Solis.

Першими в нашу країну почали поставляти оновлені машини від 20 до 50 кінських сил (Solis 20, 26 і 50). Тепер на ринку з’явився перший «кабінний» мінітрактор Solis. Новий трактор оснащений 3-циліндровим двигуном Mitsubishi MVS-3L2 потужністю 24 к.с. з системою передпускового підігріву. Паливна система досить проста і надійна, що дозволяє використовувати дизельне паливо практично з будь-яких автозаправок України.

У парі з двигуном – КПП (3 + 1) х2 з 1-дисковим зчепленням. Привід – 4х4 з блокуванням заднього диференціала. Рульове управління оснащене гідропідсилювачем, який серйозно полегшує роботу оператора.

Трактор Solis 26 Cab оснащений ВВП 540/1000, двома гідравлічними насосами високої продуктивності; в наявності – розетка під причіп.

Комфортна кабіна оснащена дзеркалом заднього виду і м’яким сидінням.

Власники відзначають відмінну шумоізоляцію в кабіні індійської моделі. У комплектації машини – магнітола і кондиціонер, не дуже поширені у аналогічних моделях. «Кабінний» Solis 26 – це універсальний мінітрактор для сільгосп-, транспортних і комунальних робіт.

Він відмінно підходить для обробки землі, збирання врожаю, догляду за посівами, перевезення вантажів, очищення снігу тощо. І кабіна – дозволяє використовувати його навіть при не найсприятливіших погодних умовах.

Модель агрегатується з таким обладнанням, як: важкий трьохкорпусний плуг, грунтофреза, дискова борона, сінокосарка сегментна, різак роторний, косарка-ботворіз, тракторні граблі, віз, картоплесаджалка дворядна і однорядна, культиватор, навісний обприскувач, прямо з’єднувальний насос, тріскодробарка, екскаватор навісний, фронтальний навантажувач, снігоротор, відвал бульдозерний комунальний, щітка комунальна. І це, мабуть, ще не весь список можливостей його застосування.

Гарантія на трактор становить 1 рік або 1000 мотогодин. Ексклюзивний дистриб’ютор забезпечує безкоштовну доставку без передоплати і документів для реєстрації.

А провести тест-драйв і купити мінітрактор можна в будь-якій торговельній точці компанії «Міні-Агро».

Компанія «Міні-Агро» – більше 15 років займається продажів міні-тракторів від кращих виробників Індії, Китаю, Південної Кореї на українському ринку. Представництва компанії розташовані в Київській, Харківській, Сумській, Чернігівській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Чернівецькій, Івано-Франківській, Вінницькій, Херсонській і Кіровоградській областях. Основні напрямки діяльності компанії з продажу та обслуговування техніки: – міні-трактори відомих торгових марок  ZOOMLION, DONGFENG, LOVOL, JINMA, XINGTAI, БУЛАТ, SHIFENG, SOLIS, BRANSON, KIOTI;  мотомотоблоки потужністю 10-12 л.с.; – навісне і причіпне обладнання: плуги, фрези, борони, культиватори, саджалки, оприскувачі, навантажувачі, екскаватори, причепи та інше; – бензинові електрогенератори; – продаж оригінальних запасних частин; – сервісне обслуговування.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты