Общество | 29 Декабря, 2023

В Україні подорожчають документи водія

Свежие новости: В Україні подорожчають документи водія

З нового року в Україні в кілька разів подорожчають послуги, які надають підрозділи Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної міграційної служби.

Про це  йдеться  у постанові Кабміну №1386 від 27 грудня.

З 1 січня вартість практичного іспиту на права водія збільшилася майже в 30 разів з 13 до 420 гривень. "Теорія" підскочила у ціні у 13 разів, тобто з 13 до 250 гривень.

Також у 8 разів, з 26 до 230 гривень, підняли вартість на видачу посвідчення водія на право керування транспортними засобами.

Реєстрація транспортного засобу з наступного понеділка коштуватиме не 200 гривень, як раніше, а вже 350 гривень.

У Головному Сервісному Центрі МВС  зазначають , що вартість адміністративних послуг залишалася незмінною понад 10 років.

Але за цей час зросла вартість матеріальних ресурсів, обслуговування інформаційного забезпечення державних реєстрів, комп'ютерної техніки та утримання інфраструктури. Зросла й вартість паливно-мастильних матеріалів обслуговування транспортних засобів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты