Общество | Вознесенск, 29 Мая, 2020

В Територіальній громаді міста Вознесенська запроваджуються послаблення протиепідемічних заходів

Свежие новости: В Територіальній громаді міста Вознесенська запроваджуються послаблення протиепідемічних заходів

Починаючи від 27 травня в Територіальній громаді міста Вознесенська почали діяти послаблення протиепідемічних заходів. Рішення складено на основі аналогічних документів вищих органів влади і грунтуються на них.

Так, з 27 травня дозволено проведення спортивних тренувань на свіжому повітрі, проведення релігійних заходів, дозволено діяльність готелів крім ресторанів у них. Також з цього дня дозволено функціонуваня Дитячої музичної школи та Дитячої школи мистецтв громади.

З 01 червня дозволено регулярні й нерегулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах, індивідуальні заняття в закладах позашкільної освіти й інклюзивно-ресурсному центрі, діяльність спортивних закладів, діяльність атракціонів на свіжому повітрі.

Усі дозволи мають важливе уточнення - робота закладів і установ має проводитись із дотриманням соціальної дистанції та карантинних норм.

Далі - документ:

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты