Общество | Снигиревка, 23 Августа, 2017

В Снігурівському районному будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня Незалежності України

Свежие новости: В Снігурівському районному будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня Незалежності України

22 серпня в районному будинку культури відбувся урочистий концерт з нагоди Дня Прапора та 26-ти річчя Незалежності України, на якому були присутні мешканці міста та району, учасники АТО, керівництва району та міста та члени сімей загиблих учасників АТО.

Зі словами привітання до снігурівчан звернулися голова Снігурівської районної державної адміністрації Інна Бойко, голова районної ради Тетяна Мезіна та міський голова Леонід Голобля.

Свято Незалежності для нас, українців, було і залишається, мабуть, найважливішим і найбільш урочистим. Наша Незалежність – це здобуток не лише нинішнього покоління, але й результат сукупних зусиль багатьох поколінь наших предків… Маємо пам’ятати, що наші земляки на передовій на Сході України захищають не лише Україну, але й цивілізаційні цінності демократичного світу. Саме завдяки нашим захисникам ми можемо спокійно спати і не ховатись у підвалах від мінометних обстрілів. Тому, велика їм шана і низький уклін. Також, хочу подякувати нашим волонтерам та небайдужим мешканцям Снігурівського району, які надають гуманітарну допомогу нашим військовим. Я хочу, щоб ми всі в цей день побажали Україні вистояти і перемогти у нашій боротьбі за Незалежність, у нашій боротьбі за європейське майбутнє. Я бажаю усім нам мирного неба над головою, національної злагоди, благополуччя, спокою у сім’ях та міцного здоров’я. — сказала Інна Володимирівна.

До привітань також долучилися представники командування 54-ї механізованої бригади. Після виступу, керівники району та міста нагородили спільними грамотами райдержадміністрації, районної ради та міської ради учасників бойових дій на Сході України. Також, відзначили снігурівчан, які внесли вагомий вклад в розвиток району.

Після нагородження, артисти Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша порадували снігурівчан своїми виступами.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости