Происшествия | 29 Апреля, 2023

В районі Мар'їнки окупанти колективно відмовляються від боїв

Свежие новости: В районі Мар'їнки окупанти колективно відмовляються від боїв

В підрозділах російських окупаційних військ, що знаходяться в районі Мар’їнки, почастішали випадки колективної відмови від участі у бойових діях. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні.

"Встановлено, що основними чинниками, які на це впливають, є великі втрати в живій силі, несвоєчасне забезпечення окупантів боєприпасами, відсутність у достатній кількості засобів індивідуального захисту та примус військовослужбовців ЗС РФ до ведення штурмових дій без підтримки важкої техніки та артилерії", - йдеться у повідомленні.

Війна в Україні - останні новини

Війська окупантів основні зусилля зосереджують наразі на чотирьох напрямках на сході, там здійснили понад 40 невдалих атак. 

Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Як зазначав Генштаб, на Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії.

За сьогодні прикордонники відбили дві спроби штурму російських окупантів у Бахмуті. Ворожій артилерії та піхоті штурмовиків бійці ДПСУ відповіли зосередженим вогнем. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости