Спорт | Вознесенск, 30 Мая, 2017

В рамках святкування річниці міста Вознесенська відбулися змагання з пляжного волейболу

Свежие новости: В рамках святкування річниці міста Вознесенська відбулися змагання з пляжного волейболу

З нагоди відзначення 222–ї річниці заснування міста Вознесенська відбувся традиційний Кубок з пляжного волейболу. В змаганнях брали участь десять команд. За регламентом команди було розділено на дві групи.

27 травня, в перший день змагань, команди виборювали перші і другі місця, щоб провести боротьбу у фіналі. В запеклій боротьбі переможцями в своїх групах стали: перша група - команда «50х50» у складі А.Салюк - О.Бобаль та «Освіта» О.Колісниченко - М.Дікусар, у другій групі - команда «Два кума» у складі І.Мельник - С.Кіпер та «ІІІ-й район» О.Кутузов – Д.Ткачук.

Наступного дня відбулися фінальні ігри. Всі команди продемонстрували добру технічну та тактичну підготовку, але сильнішою виявилася команда «50х50» (А.Салюк, О.Бобаль). Почесне друге місце посіла команда «Освіта» (О.Колісниченко, М.Дікусар). Дуже цікавою виявилась гра за третє місце, де команда «ІІІ-й район» (О.Кутузов, Д.Ткачук) здолали своїх наставників - команду «Два кума» (І.Мельник, С.Кіпер).

По закінченню змагань всі команди були нагороджені грамотами КО «Вознесенський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та абонементами на відвідування плавального басейну. Учасники змагань щиро подякували директору КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх» Юрію Путію за чудовий подарунок.

КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты