Общество | Николаев, 4 Декабря, 2020

В рамках акції «Мільйон дерев за 24 години» в парку «Дружба» висадили 400 лип

Свежие новости: В рамках акції «Мільйон дерев за 24 години» в парку «Дружба» висадили 400 лип В рамках акції «Мільйон дерев за 24 години» в парку «Дружба» висадили 400 лип

В найбільшому парку Миколаєва «Дружба» активісти висадили 400 лип. Висадка відбулась в рамках акції «Мільйон дерев за 24 години». 

Нагадаємо, що  акція «Мільйон дерев за 24 години» в Миколаєві мала відбутись ще навесні. Однак висадку перенесли через карантин спричинений коронавірусом.

Парк «Дружба» — унікальний парк, в межах якого раніше існував справжній дендропарк із різними рідкісними, червонокнижними рослинами. З часом прийшов у повний занепад. Організатор акції Роман Буров зазначає, що прагне, щоби ця висадка стала початком його відродження.

Загалом під час акції було зібрано 58 тисяч гривень, на ці кошти закупили тисячу дерев. Чотириста лип висадили  «Дружба» інші 600 розійшлись по різним районам міста:  300 лип в Корабельний район, 100 — в Широку Балку, частина на ПГУ та Леваневський, — розповідає Роман.

У висадці дерев взяли участь близько 50 осіб — приїжджали цілими родинами, адже в рамках акції можна було посадити власне або родинне дерево і навіть підписати його на спеціальній бирці.

Дуже допомогли активістам портовики з «Ніка Тери». Порт виділив для висадки пожежну машину з водою.

Нагадаємо, що якраз липа є одним з найпридатніших для південного клімату. 

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты