Общество | Николаев, 28 Сентября, 2018

В ОДА відбулося засідання Ради молодих вчених Миколаївської області

Свежие новости: В ОДА відбулося засідання Ради молодих вчених Миколаївської області

У четвер, 27 вересня, заступник голови ОДА Євген Шевченко взяв участь в засіданні Ради молодих вчених Миколаївської області. В ході засідання підбили підсумки роботи за період з 2017 по 2018 роки та визначили пріоритетні напрями діяльності на 2019 рік. Члени Ради молодих вчених також взяли участь у тренінгу на тему: «Привернення та утримання уваги аудиторії».

Зазначимо, що розвиток науки в молодіжному середовищі має повну і постійну підтримку з боку Миколаївської облдержадміністрації. Голова ОДА Олексій Савченко постійно наголошує на важливості створення умов для професійного розвитку молодих науковців.

Зокрема, здобута в цьому році перемога в конкурсі грантових проектів за кошти ЄС з проектом «RInnoHUB» (Інноваційний кластер «Регіональний інноваційний HUB»), загальна сума якого складає  - 5,5 млн грн, об’єднала винахідників, вчених, підприємців, творчих особистостей, активних громадян, студентів, аспірантів і створила унікальний майданчик для розвитку кожного з них.

«Наукова діяльність – це творчість найвищого ґатунку. Адже наука не лише наближає нас до кращого, комфортнішого та безпечнішого майбутнього, наука творить майбутнє. «Від ідеї до результатів» - саме таким лозунгом ми користуємось, підтримуючи нашу науку», - прокоментував Олексій Савченко.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости