Политика | Николаев, 19 Мая, 2018

В ОДА провели розширену нараду щодо функціонування ГВК та ремонту доріг

Свежие новости: В ОДА провели розширену нараду щодо функціонування ГВК та ремонту доріг

У п'ятницю,18 травня, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Валентин Гайдаржи провів нараду з представниками дорожніх служб, управління інфраструктури ОДА, Укртрансбезпеки і громадськими активістами.

"Визначили план роботи на вихідні, а також обговорили питання щодо функціонування ГВК, особливості роботи залучених фахівців із управління інфраструктури ОДА та органів місцевого самоврядування міста Миколаєва. Окремо дякую нашим небайдужим активістам, які подали свої пропозиції щодо можливого розміщення пунктів габаритно-вагового контролю на автошляхах Миколаївської області",пояснив заступник голови ОДА на своїй сторінці у мережі facebook.

 

Валентин Гайдаржи також зазначив, що наразі триває ремонт на трасах Т-15-08 і Т-15-07. На автодорозі Н-24 працювали п'ять бригад – до закінчення світлового дня. На Н-11 тривають роботи з регенерації, а також ведуться роботи з підготовки до нанесення розмітки на повністю готових ділянках траси (осьова розмітка пластиком). На М-14 ремонтні роботи велися на ділянках в херсонському напрямі та по місту Миколаєву.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости