Общество | Николаев, 9 Августа, 2017

В ОДА обговорили умови поліпшення пляжів та місць масового відпочинку населення на Миколаївщині

Свежие новости: В ОДА обговорили умови поліпшення пляжів та місць масового відпочинку населення на Миколаївщині

У середу, 9 серпня, в облдержадміністрації під керівництвом заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Віталія Кіндратіва відбулася нарада щодо поліпшення умов на пляжах та місцях масового відпочинку населення.

 

Про це повідомляє сайт Миколаївської ОДА.

Заступник голови облдержадміністрації акцентував, що актуальним і важливим залишається санітарний стан пляжів та місць масового відпочинку населення.

Керівництву міст та районів надано рекомендації щодо розробки плану заходів задля усунення недоліків у роботі пляжів та інших місць масового відпочинку населення, також визначити установи і організації, відповідальні за утримання території пляжів та інших місць відпочинку в належному санітарному стані.

Заступник голови ОДА наголосив на важливості здійснення відомчого контролю якості річкової та морської води у зоні відпочинку населення та моніторингу якості питної води.

Віталій Кіндратів додатково проінформував присутніх про отруєння дітей на одній з баз відпочинку у Коблевому. Він зазначив, що наразі причини отруєння з’ясовують фахівці Держспоживслужби. Однак, важливим залишається факт, що діти відмовилися від харчування на базі, де проживали.

Зараз дітей перебувають у Березанській ЦРЛ. Пацієнти отримують медичну допомогу у повному обсязі. Ситуація знаходиться на контролі керівництва облдержадміністрації. 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты