Спорт | Очаков, 20 Мая, 2019

В Очаківському районі відбувся дитячій турнір з міні-футболу

Свежие новости: В Очаківському районі відбувся дитячій турнір з міні-футболу

17 травня в с. Рівне Очаківського району пройшов турнір з міні-футболу серед дитячо-юнацьких команд.

Організатором змагань виступили районна федерація футболу за підтримки Федерації футболу Миколаївської області та голови Чорноморської ОТГ Андрія Анатолійовича Дмитренка.

За результатами змагання І місце виборола команда Чорноморської ЗОШ, ІІ місце — Кам’янська ЗОШ, ІІІ місце — Рівненська ЗОШ.

Привітати учасників змагань приїхали в.о. начальника відділу розвитку футболу ФФМО Вадим Радіола, керівник федерації футболу Очаківського району Микола Магу та представники районної влади.

Переможець та призери змагань були нагороджені кубками, медалями, які надала Федерації футболу Миколаївської області на чолі з Олександром Пасічним. Також грошовими вивинагородами за І та ІІ місця від приватного підприємця Салія В. М. отримали команди Чорноморської та Кам’ янської ЗОШ.

В особистому заліку отримали дипломи та кубки в номінаціях «Кращий вротар»-Нараївський Андрій(Рівненська ЗОШ),» Кращий гравець»- Москальов А. (Чорноморська ЗОШ),» Кращий захисник» гравець Сергій( школа — інтернат м. Очаків).

Всіх учасників гри та вболівальників в кінці змагання чекав приємний та смачний сюрприз — морозиво від торгової марки «Три ведмеді».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости