Общество | Николаев, 25 Января, 2018

В обласному центрі паліативної допомоги та інтегрованих послуг відкрито відремонтоване амбулаторно-поліклінічне відділення

Свежие новости: В обласному центрі паліативної допомоги та інтегрованих послуг відкрито відремонтоване амбулаторно-поліклінічне відділення

23 січня відбулась підсумкова медична рада в обласному центрі паліативної допомоги та інтегрованих послуг. У закладі відкрито відремонтоване амбулаторно-поліклінічне відділення та склад зберігання лікарських засобів і виробів медичного призначення. Ремонтні роботи стали можливі завдяки допомозі міжнародної Благодійної організації «Лікарі без кордонів» та Благодійного фонду «Баварський дім, Одеса».

У 2017 році проведено роботу з реорганізації закладу та створено систему паліативної допомоги в області, впроваджено новий вид медичної допомоги – «хоспіс вдома», за підтримки благодійної організації Благодійний фонд «Лікарі без кордонів» проваджено програму діагностики і лікування хронічного вірусного гепатиту С для пацієнтів з ВІЛ-інфекцією.

З огляду на реформування медичної галузі та соціально-економічну ситуацію у регіоні, визначено пріоритетні напрямки діяльності у 2018 році, серед яких: подальший розвиток паліативного виду медичної допомоги, залучення загального населення до отримання медичної допомоги у центрі, розширення переліку медичних послуг та покращення доступу пацієнтів до лікування з пріоритетом надання інтегрованих послуг, покрашення умов перебування в закладі для пацієнтів з інвалідністю та маломобільних груп населення, забезпечення проведення протипожежних заходів, заходів цивільного захисту населення згідно затвердженого плану та робота щодо підготовки до автоматизації закладу, підготовка до зміни фінансування закладів охорони здоров’я за принципом «оплата медичної послуги».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты