Общество | Николаев, 6 Апреля, 2018

В обласній дитячій інфекційній лікарні створюють комфортні умови для перебування пацієнтів – триває ремонт

Свежие новости: В обласній дитячій інфекційній лікарні створюють комфортні умови для перебування пацієнтів – триває ремонт

Одним з важливих питань в роботі медичної галузі є створення належних та комфортних умов для перебування пацієнтів і роботи медичних працівників. Це питання постійно знаходиться на контролі Миколаївської облдержадміністрації та управління охорони здоров’я ОДА. Яскравим прикладом роботи в цьому напрямку є проведення ремонтних робіт у відділенні №2 для дітей з гострими кишковими інфекціями обласної дитячої інфекційної лікарні.

Наразі, ремонтні роботи добігають кінця. У десяти палатах проведено косметичний ремонт і ще в трьох – капітальний. В палатах встановлено нову сантехніку згідно з санітарними нормами, замінено двері і вікна на нові металопластикові, ведеться робота з оновлення наявної вентиляційної системи.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости