Культура | Николаев, 9 Сентября, 2019

В обласній бібліотеці провели час стилю «Від класики до креативу»

Свежие новости: В обласній бібліотеці провели час стилю «Від класики до креативу»

9 вересня до Дня міста Миколаєва та Міжнародного дня краси в обласній науковій бібліотеці відбувся час стилю «Від класики до креативу».

Гостями заходу стали відомий дизайнер одягу та стиліст, уродженець Миколаєва Сергій Куліков та модель і музикант Лариса Михальцова, яка, за версією BBC, потрапила до сотні найвпливовіших жінок світу, що надихають. Крім того, учасники заходу мали чудову нагоду познайомитися з молодим дизайнером аксесуарів Валерією Чебан.

Поспілкуватися з гостями заходу прийшли друзі, знайомі та студенти – майбутні закрійники та конструктори одягу, які із захватом долучалися до розмови, ставили запитання, брали участь у дискусії.

Лариса Михальцова поділилася спогадами становлення як моделі, розповіла про початок своєї музичної кар’єри. Особливу зацікавленість учасників викликала розповідь Лариси про її кар’єру моделі та фотомоделі, зокрема співпрацю з міжнародними та українськими глянцевими виданнями, участь у дефіле на світових подіумах тощо. Окрім того, вона поділилася секретами молодості, до яких входять самоконтроль та режим (здорове харчування, сон, робота), розповіла про відомих жінок, з яких бере приклад, та відповіла на запитання учасників заходу. Сюрпризом для присутніх були дефіле моделі у різних вбраннях.

Сергій Куліков розповів про свій шлях до успішної кар’єри, поділився цікавими історіями про співпрацю з Іриною Білик, Анною Сєдаковою, гуртом «ТіК», Гайтаною та ін. Модельєр відомий як серед творчих особистостей нашого міста, так і серед зірок українського шоу-бізнесу. Стиліст брав участь у зйомках музичних кліпів, реклами, телепроектів, має великий досвід роботи з відомими українськими артистами та режисерами.

Валерія Чебан поділилася своїми спогадами щодо творчого шляху та відмітила, що вона постійно самовдосконалюється й постійно працює над створенням нових ідей, колекцій.

На книжковій виставці демонструвалися книги з історії світової моди, модні журнали середини XX ст., видання, що висвітлюють сучасні тенденції жіночого вбрання.

Джерело: nikpravda.com.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости