Происшествия | Николаев, 6 Октября, 2019

В Николаеве полицейские разоблачили трёх мужчин, которые похищали дизельное топливо Источник: izvestia.nikolaev.ua

Свежие новости: В Николаеве полицейские разоблачили трёх мужчин, которые похищали дизельное топливо Источник: izvestia.nikolaev.ua

Сьогодні, 6 жовтня, слідчими слідчого управління ГУНП в Миколаївській області, оперативниками управління стратегічних розслідувань, патрульними поліцейськими за погодженням з місцевою прокуратурою, викрито трьох миколаївців віком 45, 47 та 55 років саме під час чергової крадіжки дизельного пального.

 

До складу угрупування входили місцеві мешканці, які працювали на підприємстві, що займається зберіганням та перевалкою паливно-мастильних матеріалів. Тривалий час злодії, заступаючи на чергування, зливали паливо та грузили його до своїх автомобілів, а після того, як здавали зміну, виїжджали з території підприємства та реалізовували викрадене. Саме під час чергового виїзду з території підприємства зловмисники були зупиненні нарядом патрульної поліції. Під час обшуку автомобілів зловмисників були виявлені ємності заповненні близько 700 л дизельного палива, яке зловмисники злили, але не встигли розпорядитися ним, оскільки були викриті поліцейськими на місці вчинення злочину.

Відомості за вказаним фактом внесені до ЄРДР за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України «Таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому». Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі тривають слідчі дії та обшуки за місцем мешкання крадіїв, після проведення яких буде надана правова оцінка діям усіх фігурантів справи. Очікується на підрахунок суми завданих збитків, після чого вирішуватиметься питання щодо повідомлення про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости