Политика | 10 Августа, 2022

В Міноборони РФ заявили, що вибухи на аеродромі «Саки» – це «детонація кількох авіаційних боєприпасів»

Свежие новости: В Міноборони РФ заявили, що вибухи на аеродромі «Саки» – це «детонація кількох авіаційних боєприпасів»

В Міноборони РФ запевняють, що причиною серії гучних вибухів в окупованій Новофедорівці в Криму є нібито «детонація кількох авіаційних боєприпасів».

Як відомо, сьогодні вдень, 9 серпня, у селищі Новофедорівка Сакського району анексованого Росією Криму пролунала серія вибухів. Попередньо відомо, що було завдано удар по військовому аеродрому де базувались літаки та гелікоптери, з яких зокрема обстрілювали Миколаїв та позиції на Миколаївсько-Херсонському напрямку.

— Близько 15:20 на території аеродрому «Саки» в районі населеного пункту Новофедорівка на обвалованому майданчику зберігання відбулася детонація кількох авіаційних боєприпасів, – запевняють в Міноборони РФ.

За їхніми даними, «внаслідок вибуху ніхто не постраждав».Більше того, «авіаційна техніка на аеродромі не пошкоджена».

— Вживаються заходи щодо гасіння пожежі, що виникла, і з'ясування причин вибуху. За доповіддю з місця, ніякого вогневого впливу по обвалованому майданчику зберігання боєприпасів на аеродромі не було, – додають в відомстві.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты