Политика | Николаев, 17 Марта, 2020

В Миколаївській ОДА проведено відеоселекторну нараду щодо запобігання поширенню на території області коронавірусу СОVІD-19

Свежие новости: В  Миколаївській ОДА проведено відеоселекторну нараду щодо запобігання поширенню на території області коронавірусу СОVІD-19

У вівторок, 17 березня, відбулася відеоселекторна нарада під головуванням першого заступника голови ОДА Сергія Бичкова та за участі заступників голови облдержадміністрації Олександра Трайтлі, Олександра Коваленка, керівників структурних підрозділів ОДА, профільних служб з керівниками районів, міст, об’єднаних територіальних громад з питань вжиття заходів щодо запобігання поширенню на території області коронавірусу СОVID-19.

Про це повідомили у прес-службі Миколаївської ОДА.

На початку наради Олександр Трайтлі акцентував увагу, що вчора була проведена регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при облдержадміністрації. Він зазначив, що рішенням регіональної комісії надані рекомендації щодо припинення діяльності торгівельних, розважальних та інших закладів де спостерігається масове скупчення людей.

«Вже кілька міст обласного значення оперативно прийняли відповідні розпорядження. Але мало прийняти розпорядження треба встановити контроль їх виконання. Тому спільно з поліцією, Держпотребслужбою створіть робочі групи і контролюйте виконання цих розпоряджень», - зазначив він.

Олександр Трайтлі дав низку доручень щодо введення додаткових та посилення контролю за дотриманням існуючих заходів, спрямованих на запобігання поширенню СОVID-19. Він відмітив, що лише скоординована робота всіх причетних служб дозволить мінімізувати ризик поширення інфекції на території області, а в разі її виявлення - оперативно відреагувати та локалізувати.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв повідомив, що наразі в Миколаївській області не виявлено жодного випадку захворювання на коронавірус. Усі медичні служби перебувають у повній готовності, відповідно до визначених Міністерством охорони здоров’я України рекомендацій.

Під час наради керівники районів проінформували про введення карантину на відповідних територіях, наявності сил та засобів, які можуть бути залучені до проведення протиепідемічних заходів тощо.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты