Общество | Николаев, 24 Января, 2018

В Миколаєві відбулося засідання медичної ради обласного протитуберкульозного диспансеру

Свежие новости: В Миколаєві відбулося засідання медичної ради обласного протитуберкульозного диспансеру

В обласному протитуберкульозному диспансері проведено засідання медичної ради за підсумками роботи стаціонару за 2017 рік. Обласний позаштатний фтизіатр Євгенія Баненковаа доповіла про виконання протитуберкульозних заходів в області, зазначивши, що епідемічна ситуація з туберкульозу в порівнянні з минулим роком покращилась. Також зменшились захворюваність, поширеність та смертність від туберкульозу.

З доповіддю щодо роботи стаціонарних відділень диспансеру виступила заступник головного лікаря з медичної частини Світлана Стригуль, яка відмітила, що заклад виконав заплановані показники роботи щодо ефективності лікування хворих на туберкульоз відповідно клінічних категорій. Провела детальний аналіз летальності, яка в порівнянні з минулим роком значно зменшилась. Зменшилась кількість хворих, які самовільно покинули лікування.

Учасники медичної ради також заслухали доповіді заступника головного лікаря з економічних питань Галини Ободенко про фінансово-економічну діяльність диспансеру за минулий рік, зміцнення матеріально-технічної бази: за бюджетні кошти придбано сучасний рентгенапарат на три робочих місця, обладнання для хірургічного та реанімаційного відділень, мякй інвентар. Залучено більше двох мільйонів гривень позабюджетних коштів для технічного дооснащення лабораторії та сучасних ноутбуків для кожного відділення диспансеру. 

Членами медичної ради обговорені проблемні питання організації надання медичної допомоги хворим на туберкульоз на стаціонарному та амбулаторному етапах лікування і намічені шляхи їх вирішення. 

За підсумками роботи прийнято рішення медичної ради із затвердженням основних індикаторних показників роботи на 2018 рік.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты