Общество | Николаев, 31 Января, 2018

В Миколаєві відбулась неформальна зустріч керівництва патрульної поліції з громадськістю

Свежие новости: В Миколаєві відбулась неформальна зустріч керівництва патрульної поліції з громадськістю В Миколаєві відбулась неформальна зустріч керівництва патрульної поліції з громадськістю

Сьогодні в Миколаєві відбулась неформальна зустріч керівництва Управління патрульної поліції з громадськістю – Кава з патрульними.

В ресторані Оmertà кожен бажаючий мав можливість задати питання т.в.о. начальника УПП в Миколаївській області Віталію Данілі та першому заступнику начальника Олені Тарановій.

Також на зустрічі були присутні інспектори зв’язків з громадськістю. Мешканці міста мали змогу прийти та почути відповіді на свої запитання від керівництва УПП в Миколаївській області.

Питання були різноманітного характеру, на приклад, організація співпраці, особисті питання, тощо.

Також не обійшлось без критики, яку, як зауважив Віталій Даніла, ми обов'язково візьмемо до уваги.

Більшість присутніх підтримала таку зустріч та зауважила, що такий спосіб спілкування є необхідний для того, щоб підняти рівень довіри населення до патрульної поліції, а також, самі поліцейські матимуть змогу самовдосконалюватись завдяки критиці громадян.

Тож тепер чекайте нової зустрічі. Про дату, час та місце читайте на нашій сторінці!

Повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції в Миколаївській області.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости