Криминал | Николаев, 9 Марта, 2018

В Миколаєві таксист дав відсіч нападнику з ножем

Свежие новости: В Миколаєві таксист дав відсіч нападнику з ножем В Миколаєві таксист дав відсіч нападнику з ножем

До Корабельного відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річного чоловіка про те, що невідомий завдав йому ножових поранень та намагався відібрати автомобіль Opel Astra.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Прибувши на місце події, правоохоронці з'ясували, що потерпілий працює водієм таксі та, отримавши замовлення, приїхав на виклик. Клієнт чекав його по пр. Богоявленському.

Проїхавши декілька кілометрів, пасажир зненацька дістав ніж, наказав водієві зупинитись, віддати ключі від машини та наявні грошові кошти.
Неочікувано для нападника чоловік вчинив опір та схопився за ніж, щоб відібрати його. У боротьбі таксист отримав поранення руки, а нападник втік, прихоповши із собою 200 грн.

Вжитими оперативними заходами впродовж кількох годин поліцеські Корабельного відділу поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний раніше судимий за тяжкі злочини місцевий мешканець. Нападник був затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Слідчими проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.1 ст. 187 КК України «Розбій», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волів на строк від трьох до семи років.

За узгодженям із прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.
Триває слідство.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты