ДТП | Новая Одесса, 4 Сентября, 2019

В Миколаєві судили водія вантажівки, через якого загинуло чотири людини

Свежие новости: В Миколаєві судили водія вантажівки, через якого загинуло чотири людини

Миколаївський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу захисника в інтересах обвинуваченого С. на вирок Центрального районного суду м. Миколаєва від  06 травня 2019 року, повідомляють "Николаевские Известия".

Так, вищезазначеним вироком 43- річного жителя Кривого Рогу визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) та призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом на 3 роки.

Не погоджуючись із рішенням суду, захисники обвинуваченого просили колегію суддів скасувати вирок Центрального районного суду м. Миколаєва та закрити кримінальне провадження у зв’язку з відсутністю у діях їх підзахисного складу злочину. У судовому засіданні, підтримуючи свою апеляційну скаргу в повному обсязі, захисниці вказували, що у матеріалах справи відсутні докази вини їх підзахисного, судовий розгляд у суді першої інстанції був неповним, а оскаржуваний вирок винесено з порушенням норм кримінального процесуального права.

Сам обвинувачений підтримав позицію захисників, додаткових пояснень не надавав. Прокурор, потерпілі та їх представник просили колегію суддів залишити вирок без змін, а апеляційну скаргу без задоволення. Вказали, що підстави для скасування вироку відсутні.

За результатами розгляду справи Миколаївським апеляційним судом постановлено ухвалу, якою вирок Центрального районного суду міста Миколаєва залишено без змін, а апеляційну скаргу захисника в інтересах обвинуваченого залишено без задоволення.

Довідково: 22 липня 2017 року по автодорозі Р-06 «Ульянівка-Миколаїв» у напрямку від м. Нова Одеса в бік м. Миколаєва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного автомобіля марки «МАN» та автомобіля марки «Mercedes-Benz». Внаслідок ДТП водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito» та троє його пасажирів загинули.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты