Общество | Николаев, 29 Января, 2018

В Миколаєві розмістили інформаційні пам’ятки в пасажирському транспорті

Свежие новости: В Миколаєві розмістили інформаційні пам’ятки в пасажирському транспорті

Миколаївським обласним центром здоров’я на постійній основі ведеться широкомасштабна санітарно-освітня, роз’яснювальна робота серед населення з питань реформування медичної галузі, профілактики захворювань.

Враховуючи ситуацію, що склалася із захворюваністю на гепатит А та кір в Миколаївській області та Україні в цілому, Миколаївський обласний центр здоров’я розробив пам’ятку «Щодо профілактики гепатиту А», та з метою зняття соціальної напруги розроблено пам’ятку «Абетка реформування. Інформація для пацієнтів». Ці пам’ятки були розміщені для загального доступу та вільного завантаження на офіційному веб-сайті охорони здоров’я облдержадміністрації та надано до всіх закладів охорони здоров’я області, ЗМІ для подальшого розміщення з метою інформування населення.

Окрім того, обласним центром здоров’я ведеться плідна робота з поширення взаємодії з іншими управліннями та департаментами. Вказані пам’ятки було надано і до управління транспорту Миколаївської міської ради для подальшого розміщення в громадському транспорті міста Миколаєва.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты