Общество | Николаев, 8 Мая, 2018

В Миколаєві проінспектували об’єкти спортивної інфраструктури обласного підпорядкування

Свежие новости: В Миколаєві проінспектували  об’єкти спортивної інфраструктури обласного підпорядкування

У понеділок, 7 травня, заступник голови ОДА Євген Шевченко разом із заступником голови облради Андрієм Кротовим  проінспектували  об’єкти спортивної інфраструктури обласного підпорядкування, які розташовані в Миколаєві.

Зокрема заступник голови ОДА відвідав водно-спортивну базу «Спартак», Миколаївську обласну школу вищої спортивної майстерності, ОСДЮШОР з вітрильного спорту «Яхт-клуб», Фізкультурно-оздоровчий комплекс, що розташований в мкр. Намив. 

Євгеній Шевченко відмітив, що база «Спартак» вже давно є об’єктом пильної уваги громадськості.

«Був неприємно вражений, коли на власні очі побачив недбальство керівництва бази щодо безпеки миколаївців. На аварійну вишку для фристайлу наразі існує фактично необмежений доступ, чим користуються громадяни - любителі гострих відчуттів. Колись це може закінчитись трагедією. Доручив керівнику бази та профільному підрозділу ОДА невідкладно вжити заходів щодо обмеження вільного доступу до об’єкту. Також звертаюсь до громадян: в Миколаєві існує чимало місць для відпочинку, не варто ризикуючи своїм життям та здоров’ям, видряпуватись на аварійну конструкцію тільки заради гарного фото!», - наголосив заступник голови ОДА.

Заступник голови ОДА зазначив, що завдяки позиції голови ОДА Олексія Савченка майно водно-спортивної бази було передано в сферу управління облдержадміністрації, але наразі балансоутримовачем є Фонд державного майна.

«Процес передачі наразі ще незавершено. З боку облдержадміністрації виконано всі необхідні дії, залишилось отримати підтвердження профільного Міністерства та постанову КМУ. Тільки після цього матимемо можливість реконструювати та модернізувати об’єкт, котрий, нагадаю, попередні власники довели до такого жахливого стану, який є зараз», - резюмував Євген Шевченко.

Євген Шевченко також підкреслив, що Миколаївська ОДА працює над поліпшенням спортивної інфраструктури. Так, в Миколаївській обласній школі вищої спортивної майстерності повним ходом йдуть роботи з будівництва спортивного комплексу для ігрових видів спорту за проектом ДФРР. Із заступником голови облради Андрієм Кротовим  було обговорена і можливість залучення коштів для реконструкції спортивного майданчика на території Яхт-клубу. Очікується і підтримка від  міської влади.

У фізкультурно-оздоровчому комплексі, що на Намиві вже встановлено нову систему освітлення у двох спортивних залах. Планується побудувати додаткові майданчики для ігрових видів спорту, які будуть відповідати міжнародним нормам, там можливо буде проводитись всеукраїнські і навіть міжнародні змагання.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости