Происшествия | Николаев, 29 Ноября, 2022

В Миколаєві п’яний майор ВСП протаранив «швидку» військових медиків

Свежие новости: В Миколаєві п’яний майор ВСП протаранив «швидку» військових медиків

В Миколаєві майор Військової служби правопорядку в стані алкогольного сп’яніння протаранив автомобіль швидкої допомоги військових медиків.

Про це повідомила в Facebook парамедик Анастасія Шевченко.

«П’яний майор Військової служби правопорядку ЗСУ знищив мою швидку, і тепер мені потрібна ваша допомога: гроші та порада.

Це сталося в Миколаєві. Мій водій стояв на узбіччі на аварійці і чекав, поки відчиняться автоматичні ворота. Майор ВСП Костенко Костянтин Геннадійович в стані алкогольного сп’яніння на великій швидкості влетів в швидку ззаду. Удар був такої сили, що швидка відлетіла вперед, розвернулася на 180 градусів і впала набік, а авто майора відлетіло ще метрів на 10», – розповіла Анастасія Шевченко.

По словам медика, одразу після ДТП з’явилися колеги майора, які швидко зняли номери з машини і намагалися сховати їх та особисті речі водія.

«Поліції вони розповідали, що за кермом був не Костянтин, а його батько», – зазначила дівчина.

У зв’язку з тим що трапилося медики тепер потребують допомоги.

«Я подаватиму в суд, і прошу вашої допомоги.

1. Донати

Оскільки наш кейсевак в ремонті — машини для вивозу поранених немає, і медичне авто потрібне терміново. Я прошу вас допомогти мені зібрати гроші, а зі своєї сторони обіцяю, що всі кошти, які ми зможемо відсудити, а також те, що вдасться отримати з розборки знищеної машини, я передам волонтерам, які купують машини на ЗСУ.

2. Репост

Вартість медичних авто в Європі дуже висока, тож зібрати суму буде непросто, а репост підвищить шанси.

3. Адвокат

Я шукаю хорошого адвоката в м. Миколаїв, на якого можна оформити довіреність, і який візьме справу на себе. Тому що хлопці вже переміщаються на інший напрямок, і ми маємо супроводжувати їх, а не сидіти тут і місяцями судитися.

Також, якщо ви знаєте, де можна придбати медичне авто — поділіться зі мною, будь ласка. Параметри авто прості, але обов’язкові: коробка автомат, повний привод, кермо ліворуч. Інше, на жаль, не підходить.

І ще одне. Дякую за все, що ви робите», – написала Анастасія.

Збір коштів для допомоги:

«Банка» – https://send.monobank.ua/jar/CNSQmKEJx

«ПриватБанк» – 4149 6090 0933 2059 (Галина Бондаренко), 5169360021541010 (Ашот Галстян)

«Монобанк» – 5375411204940071

PayPal – [email protected]

В патрульній поліції «Преступности.НЕТ» підтвердили, що їм дійсно поступив виклик щодо цього ДТП. Можливий винуватець аварії пройшов огляд, який підтвердив стан оп’яніння. На водія склали протокол по статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який згодом передадуть на розгляд в суд.

29-річна Анастасія Шевченко – українська співачка, акторка, телеведуча, учасниця війни на Донбасі. З 2014 року Анастасія стала стрільчинею-санітаркою та інструкторкою із само- та взаємодопомоги під вогнем в антитерористичній операції на сході України. Повернулася через стан здоров'я. Зараз знову надає медичну допомогу військовим

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости