Криминал | Николаев, 18 Августа, 2022

В Миколаєві корегувальника російських обстрілів залишили під вартою, заставу збільшили до ₴2,6 мільйона

Свежие новости: В Миколаєві корегувальника російських обстрілів залишили під вартою, заставу збільшили до ₴2,6 мільйона

Миколаївській апеляційний суд задовольнив скаргу Миколаївської обласної прокуратури та збільшив розмір застави 30-річному корегувальнику російських обстрілів з 400 тисяч до 2,6 мільйона гривень.

Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Суд першої інстанції застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із заставою у розмірі 400 тисяч гривень. Підозрюваний через групи в соціальних мережах та месенджерах, які адмініструються російськими спецслужбами, передавав ворогу точні координати позицій українських військових, розташування військової техніки та маршрути руху ЗСУ в регіоні. За його інформацією окупанти неодноразово завдавали артилерійські та ракетні удари по місту.

Не погоджуючись із ухвалою слідчого судді, прокурор подав апеляційну скаргу, в який просив збільшити розмір застави. Тепер підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб із заставою у розмірі 2,6 мільйона гривень.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты