Общество | Николаев, 10 Января, 2018

В Миколаєві буде створено автостанцію для перевезення пасажирів у курортну зону

Свежие новости: В Миколаєві буде створено автостанцію для перевезення пасажирів у курортну зону

За ініціативою облдержадміністрації біля залізничного вокзалу міста Миколаєва буде створено автостанцію для перевезення пасажирів у курортну зону.  Про це стало відомо у середу, 10 січня, в ході наради під керівництвом заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи.

Валентин Гайдаржи зазначив, що створення автостанції значно спростить дорогу до курортних зон Миколаївщини для туристів, які прибувають в область залізницею.

«Миколаївська область є одним з найпривабливіших туристичних регіонів. Зокрема такі напрями як Коблево, Рибаківка, Очаків користуються неабияким попитом у туристів. Створення автостанції біля залізничного вокзалу дозволить мінімізувати кількість пересадок та суттєво спростить шлях до курортних зон для гостей області», - сказав заступник голови ОДА.

Наразі профільним структурним підрозділом облдержадміністрації розпочато роботу з визначення місця для розташування автостанції та планування її структури.

Читайте также

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты