Криминал | Николаев, 6 Марта, 2023

В Миколаєві біля обмінника затримали афериста, який відібрав у пенсіонерки ₴120 тисяч

Свежие новости: В Миколаєві біля обмінника затримали афериста, який відібрав у пенсіонерки ₴120 тисяч

В поліції розповіли подробиці затримання 19-річного підозрюваного у шахрайстві, який намагався відібрати у 76-річної пенсіонерки 40 тисяч гривень та 2 тисячі доларів США.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Нагадаємо, що підозрюваного затримали 3 березня. Він може бути причетним до серії злочинів.

Пенсіонерка розповіла, що їй зателефонував незнайомець, назвавшись лікарем-ортопедом. Він заявив, що нібито онука жінки потрапила у дорожньо-транспортну пригоду і нині перебуває у лікарні, а тому терміново потрібні кошти на надскладну операцію. Стурбована пенсіонерка погодилась допомогти та сказала незнайомцю свою адресу. Невдовзі до квартири потерпілої прийшов молодик, якому вона віддала 40 тисяч гривень та 2 тисячі доларів. Лише згодом жінка зателефонувала онуці, від якої дізналась, що потрапила у пастку аферистів. Після цього пенсіонерка зателефонувала в поліцію.

Особу та місцезнаходження зловмисника встановили майже одразу після отриманого повідомлення. Підозрюваного затримали біля одного з пунктів обміну валют оперативники карного розшуку, Миколаївського райуправління та відділення поліції №1 МРУП.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости